Graafwerk voor nieuwbouw, grondverwarming of drainagesystemen

Voor diverse soorten graafwerk kunt u bij Marel Loonwerk terecht. We zijn uw partner in alle graafwerk bij nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld voor de aanleg van leidingen. Deze werkzaamheden worden door personeel met grote kennis en ervaring uitgevoerd. Marel Loonwerk beschikt over lasertechniek, waardoor nauwkeurig werken verzekerd is. Ook de aanleg van grondverwarming of drainagesystemen is bij ons in goede handen.

KETTINGGRAAFWERK VOOR PERFECTE SLEUVEN

KETTINGGRAAFWERK VOOR PERFECTE SLEUVEN

Bij nieuwbouwprojecten is allerhande graafwerk nodig voor hemelwaterafvoer-, substraat-, grond en CO2-leidingen en elektrakabels. Alle graafmachines zijn voorzien van laserapparatuur. Wij graven op perfecte wijze de verschillende sleuven uit. Voor CO2-leidingen en elektrakabels is onze kettinggraafmachine inzetbaar. Deze machine biedt veel voordelen. De kettingfrees is sneller en het nazakken van de sleuven is minder doordat de uitgegraven grond fijner is. Deze kan sleuven maken tot maximaal 130 centimeter diep en 60 centimeter breed.

AANLEG GRONDVERWARMING VOOR GLASTUINBOUW

In bepaalde teelten is grondverwarming nog altijd dé manier om de kou uit de grond te halen. Wij zijn de specialist die beschikt over kennis en de juiste machines om grondverwarming aan te leggen. Niet voor niets werken veel verwarmingsinstallateurs nauw met ons samen. Grondverwarming leggen we aan voor het gebruik in grondgebonden teelten. Dit komt vaak voor in bloementeelt maar is ook voor toepassing in cultuurvloeren en eb-en-vloedvloeren bij potplantbedrijven. Wij installeren de slangen tot in de puntjes én zorgen voor alle bijbehorende graafwerkzaamheden.

DE PERFECTE AANLEG VAN DRAINAGESYSTEMEN

Met de aanleg van drainagesystemen hebben wij als loonbedrijf uit Westland veel ervaring. Wij verzorgen de complete aanleg van het drainagesysteem voor elke situatie. Met natuurlijk verloop of met onder bemaling. We maken gebruik van een moderne kettinggraafmachine uitgevoerd met laser die het werk niet alleen efficiënt maar ook met de hoogste nauwkeurigheidsgraad uitvoert.

AANLEG VAN DRAINAGESYSTEMEN

DOORSPUITEN VAN DRAINAGESYSTEMEN

Door een bepaalde structuur van de grond kan het gebeuren dat een drainagesysteem eerder vervuilt. Dat kan leiden tot verstoppingen. Heeft u last van één of meer slangen die niet goed doorlopen? Dan is machinaal of handmatig doorspuiten een oplossing die de verstopping verwijdert. Marel Loonwerk spuit onder de juiste druk uw drainagesysteem door. Met vuildeeltjes in de slangen wordt resoluut afgerekend. Daarmee is een ongestoorde werking van uw drainagesysteem verzekerd.

Meer weten?

Bel ons of mail naar info@marelloonwerk.nl en u weet wat Marel Loonwerk voor ú kan betekenen.

Overige diensten

Kasgoten weer als nieuw

Goten aan de buitenzijde van de kas reinigen kan op verschillende manieren. Wij kiezen bewust voor een gotenreinigingsmachines waarop draaiende borstels zijn geplaatst. Deze borstelen het vuil in de goten goed los. Gelijktijdig worden met veel water en druk via een op de machine gemonteerde slangenhaspel de goten netjes uitgespoten. Na deze spuitbeurt zien ze er weer als nieuw uit. De machine is instelbaar voor kapbreedtes van 4.00, 4.27 en 4.80 meter.

Waar het niet mogelijk is om machinaal de goten te reinigen, kunnen we dit ook handmatig voor u verzorgen