Perfect egaal resultaat

Marel Loonwerk is al jaren een specialist in het kasdek schermen en kasdek coaten. Het kasdek schermen en coaten wordt door ons zowel machinaal als handmatig uitgevoerd. Door de inzet van de nieuwste spuittechnieken en modernste krijtmachines is een perfect egaal resultaat gegarandeerd.

Machinaal kasdek krijten

MACHINAAL KASDEK COATEN

Machinaal kasdek coaten, ook wel diffuus coaten genoemd wordt in zowel de sierteelt als groenteteelt toegepast. De coatings die op de markt zijn, maken het licht dat in de kas komt diffuus. Diffuus licht dringt dieper in het gewas door, dit draagt bij aan een gelijkmatig klimaat. Door verspreiding van het licht ontstaat meer fotosynthese, ook onderin het gewas. Het gevolg is een betere gewaskwaliteit en voor uw medewerkers een prettiger werkklimaat in de kas.

MACHINAAL KASDEK KRIJTEN

Met moderne, speciaal ontwikkelde spuitapparatuur en krijtmachines zijn we in staat om grote oppervlaktes snel en effectief van een egale krijtlaag te voorzien.

HANDMATIG KASDEK KRIJTEN OF COATEN IS VAKWERK

Is machinaal kasdek krijten of kasdek coaten niet mogelijk, dan kiezen we in overleg met u voor handmatig kadek krijten of kasdek coaten. Bij deze klus komt het aan op ervaring en vakmanschap. In de loop van de jaren hebben onze medewerkers zowel binnen als ver buiten het westland, hierin een staat van dienst opgebouwd. Dat zorgt voor een mooie gelijkmatige krijtlaag of coatlaag, die een teeltseizoen lang meegaat.

Handmatig reinigen coating kas

Meer weten?

Bel ons of mail naar info@marelloonwerk.nl en u weet wat Marel Loonwerk voor ú kan betekenen.

Overige diensten