Optimale reiniging van glas

Glas reinigen is vakwerk. Krijt, coating of vervuiling goed verwijderen maakt dat u méér rendement uit uw kas haalt. Marel Loonwerk heeft de juiste machines en ervaren medewerkers die zorgen voor optimale reiniging van glas, zowel binnen als buiten. Niet alleen bij de teeltwisseling. Zo kunt u de gehele periode maximaal gebruik maken van het aanwezige licht.

Reinigen kas

REINIGEN VAN UW KAS

Schoon aan de slag na de teeltwisseling? Wij maken uw kasdek glashelder met diverse methodes en middelen. Handmatig óf met hydraulische buisrailwagens maken wij uw glas perfect schoon. Door machinaal inspuiten met zware luchtondersteuning reinigen we kassen tot grote hoogte (circa 7,50 meter). Ook in bedrijven waar we niet uit de voeten kunnen met onze hydraulische buisrailwagens, wordt het glas effectief gereinigd. Dan kiezen we voor handmatig in- en afspuiten.

SNEL MACHINAAL VERWIJDEREN VAN COATING OF KRIJTLAAG

Aan het eind van het seizoen wilt u de krijt- of coatlaag snel verwijderd hebben. Machinaal spuiten we het kasdek in, waarna de regen de coating of krijtlaag wegspoelt.

HANDMATIG REINIGEN VAN COATING OF KRIJTLAAG ALS ALTERNATIEF

Waar de krijt- of coatlaag niet machinaal verwijderd kan worden, gebeurt het met de hand. Professionele middelen en ervaren medewerkers staan ervoor garant dat ook het laatste vuil van het dek wordt verwijderd.

BORSTELEN MAAKT KASDEK GLASHELDER

Wilt u het kasdek weer glashelder hebben? Met onze borstelmachines is het kasdek in een mum van tijd brandschoon. Deze machines zijn inzetbaar bij kapbreedtes van 3.20, 4.00, 4.27 en 4.80 meter. Wij adviseren u over mogelijkheden en middelen. Borstelen van het kasdek is ook tijdens het seizoen aan te bevelen.

Handmatig reinigen coating kas

KASGOTEN WEER ALS NIEUW

De kasgoten worden met veel water en druk via een op de machine gemonteerde slangenhaspel uitgespoten. Na deze spuitbeurt zien ze er weer als nieuw uit. De machine is instelbaar voor kapbreedtes van 4.00, 4.27 en 4.80 meter.

Waar het niet mogelijk is om machinaal de goten te reinigen, kunnen we dit ook handmatig voor u verzorgen.

Meer weten?

Bel ons of mail naar info@marelloonwerk.nl en u weet wat Marel Loonwerk voor ú kan betekenen.

Overige diensten